Aynı gün hem yarışmaya katılacağım hemde Çanakkaleye gideceğim . Hala almadım büyük ihtimalle yarışmadan çıkınca hemen sinemaya koşturacağım .
Avengers: Infinity War Kulesi 👾
Peter-Strange tanışma sahnesi değişmiş. Daha iyi-daha kötü olması ayrı bi konu, aynı sahneyi farklı bi versiyonuyla değiştirmekle çok iyi bi karar almış olabilirler. İyi ki değişmiş diyebiliriz bile. Ama iki durumda da aynı sahnelerin daha tv spot’lar-fragmanlar arasında bile farklılık gösteriyor olması sinirimi bozuyor.
Russolar bolca fake sahne cektik demisti fragmandaki tanisma da onlardan biriydi sanirim
Onla bi alakası yok. Ben filmde olan sahnelerin değişmesinden bahsediyorum. Onlar adı üstünde sahte sahneler. Burada Peter meets Strange
ve burada Peter meets Strange
Ki sadece bu filme özgü değil bazilyor kez yaşandı bu durum.
Hangisinin daha iyi olduğunun önemi yok bence de saçma her iki versiyonun da yayınlanması. Sahte sahneyi çekmenin bir sebebi var bırak öyle kalsın, niye öteki versiyonunu da koyuyorsun tv spot’a.
Fragmandaki çok marvelimsi mizahdı yenisi daha iyi bence.Hızlıca geçiştirilmiş gibi yenisi ama kesilmiş de olabilir veya o sahneyi çekerken 2-3 kere aynı sahne de farklı çekim yapmışlardır
Beklentiler cok buyuk ins beklentileri karsilar birde bu 2 filmde captain marvel disinda yeni karakterker gormek istiyorum
Aslinda 10 numara cok da spoiler degil bekleniyordu hatta cok onceden bunun belirtileri de vardi
DC başlığındaki günlük mizah dozu şovundan sonra burada da mükemmel mizah şovları yapılmış.