Avengers: Infinity War Kulesi 👾

(yüzüğü neden kartallarla götürmediler ?) #13924

Aynı gün hem yarışmaya katılacağım hemde Çanakkaleye gideceğim . Hala almadım büyük ihtimalle yarışmadan çıkınca hemen sinemaya koşturacağım .

(Yuso) #13925

:grinning:

(⏬) #13926

Peter-Strange tanışma sahnesi değişmiş. Daha iyi-daha kötü olması ayrı bi konu, aynı sahneyi farklı bi versiyonuyla değiştirmekle çok iyi bi karar almış olabilirler. İyi ki değişmiş diyebiliriz bile. Ama iki durumda da aynı sahnelerin daha tv spot’lar-fragmanlar arasında bile farklılık gösteriyor olması sinirimi bozuyor.

(Yuso) #13927

Russolar bolca fake sahne cektik demisti fragmandaki tanisma da onlardan biriydi sanirim

(⏬) #13928

Onla bi alakası yok. Ben filmde olan sahnelerin değişmesinden bahsediyorum. Onlar adı üstünde sahte sahneler. Burada Peter meets Strange

ve burada Peter meets Strange

Ki sadece bu filme özgü değil bazilyor kez yaşandı bu durum.

(Can) #13929

Fragmandaki daha iyiydi.

(Serkan) #13930

Hangisinin daha iyi olduğunun önemi yok bence de saçma her iki versiyonun da yayınlanması. Sahte sahneyi çekmenin bir sebebi var bırak öyle kalsın, niye öteki versiyonunu da koyuyorsun tv spot’a.

(Zaten ölüyüm diyorum.. Ve hareket ediyorum..) #13931

Atılmış mıydı bilmiyorum görmedim

(I sexually Identify as an Attack Helicopter. Ever since I was a boy I dreamed of soaring over the oilfields dropping hot sticky loads on disgusting foreigners. People say to me that a person being a helicopter is Impossible and I’m fucking retarded) #13932

(⏬) #13933

giphy

qwe

qweqwasddgd

wqesfhfgjdtyjdtyjdghj

Bunu gören 15 senelik birdir birci ben:
giphy

(Zaten ölüyüm diyorum.. Ve hareket ediyorum..) #13934

Ben de çok iyi oynardım

(Yuso) #13935

Fragmandaki çok marvelimsi mizahdı yenisi daha iyi bence.Hızlıca geçiştirilmiş gibi yenisi ama kesilmiş de olabilir veya o sahneyi çekerken 2-3 kere aynı sahne de farklı çekim yapmışlardır

(Berkay Küçük) #13936

(Can) #13937

12 gün kalmış. Film sonrası hep beraber 4. filmin adını bulmaya çalışırız.

(Can) #13938

Filmin soundtrack listesi çıkmış. Spoilerlı şimdiden uyarayım.

[spoiler]

/spoiler]

(GENERAL) #13939

Beklentiler cok buyuk ins beklentileri karsilar birde bu 2 filmde captain marvel disinda yeni karakterker gormek istiyorum

(Fazlı Gül) #13940

10 numarayı merak ettim şimdiden

(GENERAL) #13941

Aslinda 10 numara cok da spoiler degil bekleniyordu hatta cok onceden bunun belirtileri de vardi

(Can) #13942

10 numaranın ön gösterimini geçen yıl 17 Kasım’da yapmışlardı zaten.

(öğnkü) #13943

DC başlığındaki günlük mizah dozu şovundan sonra burada da mükemmel mizah şovları yapılmış.