Sinema Salonu 🍿

(Zalet Nenci) #4128

Şimdi bu arkadaş yutupta ünlü olup film çektiği bir hikayenin filmini çeken yutupta ünlü biri, filmde çektiği filmin konusu da yutupta ünlü olup film çeken biri değil mi?

(Burak Temizsoy ) #4129

Jumanji’nin notları hiç fena gelmemiş. Hem imdb (7.2) hem domates (%77 fresh - %90 like).

(Umut) #4130

keşke hayal olsaydı.

(K) #4131

(“Daisy Ridley Fanboi” ) #4132

(Axl Rose Fanboyu) #4133

Bence adamı sal artık.

(Yasin Duyar) #4134

Bugün Anthony Hopkins’le Ben Kingsley’in doğum günüymüş, yıl sonunda iki büyük sanatçı doğmuş gerçekten ilginç.1937 ile 1943 senesi son kıyağını yaparak gitmiş resmen. İki üstadın da doğum günü kutlu olsun efenim.

(Chieh-she-shuai) #4135

2018’de merakla beklenecek bir film daha: Widows

12 Years a Slave’in Oscarlı yönetmeni Steve McQueen’den bir suç/drama filmi. Kadronun ise maşallahı var. Liam Neeson, John Bernthal, Colin Farrel, Elizabeth Debicki, Robert Duvall, Michelle Rodriguez.

(Zaten ölüyüm diyorum.. Ve hareket ediyorum..) #4136

Steve McQueen ismini görünce kaplama haber sandım lan :smiley: Adam öleli 37 yıl oluyor. Bu yönetmen farklıymış :smiley:

(Zaten ölüyüm diyorum.. Ve hareket ediyorum..) #4137

Aslında 2016 yapımı olan ama festivaller dışında yalnızca birkaç yerde vizyona girebilen filmin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Amerika-Fransa ortak yapımı distopik bilim kurgu filminin yönetmeni Guy-Roger Duvert bu yapımla birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Kariyerinde şimdiye kadar genelde besteci olarak çalışan isim aynı zamanda filmin senaristliğini ve yapımcılığını da üstleniyor. Filmin kadrosunda ise Mike Dopud, Jane Badler, Jochen Hägele, Maximilien Poullein ve Kaya Blocksage gibi oyuncular var.

Atmosfer ve konu olarak “Blade Runner” ve “Ready Player One”ı anımsatan Virtual Revolution’ın konusu şöyle: Nüfusun büyük bir çoğunluğunun hayatını “online” olarak, sanal dünyalarda geçirdiği bir dünyada Nash bir melezdir. Zamanının yarısını online olarak, yarısını da gerçek dünyada geçiren Nash özel dedektif/katil olarak çalışır. Görevi sistemi tehdit eden ve kız arkadaşını öldüren teröristlerin izini sürmek ve onları öldürmektir. Geçmiş ve gelecek, sanal ve gerçek arasında kalan Nash hayatını ve yaşadığı toplumu değiştirecek bazı kararlar almak zorunda kalacaktır.

Film için belirlenmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor.

(Zaten ölüyüm diyorum.. Ve hareket ediyorum..) #4138

Post-apokaliptik aksiyon filmi “Scorched Earth”ün ilk fragmanı görücüye çıktı.

“Sliding Doors” ve “Johnny English” gibi yapımlarla tanıdığımız Peter Howitt filmin yönetmenliğini üstleniyor. “Deadpool”, “Haywire” ve “Fast & Furious 6” gibi filmlerde boy gösteren Gina Carano’nun başrol olduğu filmde aktrise John Hannah, Stephanie Bennett, Alisha Newton, Ryan Robbins, Nathan Mitchell ve Patrick Gilmore eşlik ediyor. Filmin senaristleri ise Kevin Leeson ve Bobby Mort.

“Scorched Earth”ün konusu şöyle: Dünya çevresel bir çöküş yaşamış; havayı solumak tehlikeli bir hale gelmiş, sular zehirlenmiş ve milyarlarca insan ölmüştür. Nesiller sonra insanlar yeniden bir toplum kurmuştur. Kelle avcısı olan Attica Gage’in (Gina Carano) karşısına inanılmaz bir fırsat çıkar: Acımasız haydut Elijah Jackson’ı alaşağı etmek. Gage, Jackson’ın çetesine sızar. Her şey yolunda gidiyordur, ta ki ona ölü kız kardeşini hatırlatan bir köle görene kadar. Yalnızca kendisine sadık olan Gage, dünyada hayatta kalmaktan daha fazlası olabileceğini öğrenir.

Scorched Earth’ün 2 Şubat 2018’de vizyona girmesi bekleniyor. Ülkemizdeki çıkış tarihi belli değil.

(Winston Smith) #4139

Covenant sonrası baya gaza gelmiştim üzdü.
Ama Blomkamp umut vaat ediyor.

(İbrahim Kaya) #4140

Fifty Shades Freed filminden yeni bir video yayınlandı. Harika gözüküyor. Fragmanda Ellie Goulding’in müthiş sesini duyunca dayanamayıp ağladım. Keşke tüm filmler böyle harika olabilse.
Onun dışında 30.saniyede Bay Grey’in sakal bıraktığını görüyoruz. Buna bayıldığımı söyleyebilirim. Harika olacak bu film harika.

(Gizem) #4141

Bu şey olmuş resmen +18 Twilight.
Lisedeyken bunu okuyup hava atan kızlar geldi aklıma

(Mert Özden) #4142

Isır beni kırisçın.

(Winston Smith) #4143

aP9O1OP_460s

(Chieh-she-shuai) #4144

Tabiki de Sherlock Holmes 3. Iron Man mi kaldı artık?

(Winston Smith) #4145

Güzel diyorsun da Guy Ritchie şu anda çöküş halinde böyle bir Ritchie o beklediğimiz Sherlock çekebilir mi?

(Chieh-she-shuai) #4146

Aslanlar gibi çeker yiğidim benim. King Arthur iyi bir film değildi ama net Guy Ritchie filmiydi. Reis in formu yerinde, iyi senaryo lazım sadece. Ve bir önceki filmi The Man From UNCLE çiçek gibi filmdi zaten.

(Winston Smith) #4147

Kişisel görüşundur saygım var ama hafif bir Tim Burton’lik seziyorun Ritchie de.