Video Oyun Kafesi 🎮

(Burak) #3263

Bana bu kadar reklamı yapılan bir oyun için az geldi, ufak yan görevler koyabilirlerdi süreyi uzatmak için. Ama koymamışlar gibi gözüküyor.

(Alfie Solomons) #3264

Lineer yapıda bir single oyun için fazla bile bence.Boş beleş açık dünya elementleriyle dolduracaklarına dolu dolu 20 saati tercih ederim şahsen.

(fza) #3265

Valla benim beklediğimden kat kat fazla. Bir God of War oyunu için hele.

(Oozaru) #3266

God of War’ın 25 ila 35 saat arası sürecek olması MÜKEMMEL! Her oynadığımda tadı damağımda kalıyordu. Bu sefer tadımlık değil, doyumluk olacak.

(Umur) #3267

Bu zaten çoğu oyun için yakınılan şey değil mi artık? Her oyun Witcher 3 değil maalesef, sayılı oyun var böyle.

Yeni God of War’un da açık dünya olacağını sanmıyorum, öyle bir açıklama yaptılarsa da kaçırmışımdır ama lineer bir oyun olarak 25-30 saat çok iyi bence.

(fza) #3268

2018 exclusiveleri:

Shadow of the Colossus
God of War
Detroit: Become Human
Days Gone
Spider-Man

2019 exclusiveleri(şimdilik):

THE LAST OF US: PART II
Ghost of Tsushima

(Oozaru) #3269

Last of Us 2 en az 20 milyonluk satış yapacak.

(fza) #3270

İlki kadar vurucu ve etkileyici olsun, tek isteğim bu. Yıllarca konuşulsun, ödüle doymasın yine.

(Go down swinging.) #3271

PlayStation sahibi olduğum için mutlu olduğum anlar yaşıyorum.

(fza) #3272

Dövüş mekaniklerini bilemem ama hikâyesinin Arkham oyunlarından daha iyi olacağına dair umudum var. Geçmesi çok zor bir çıta değil zaten hikaye ve bu hikâyenin anlatımı açısından.

(Burak) #3273

‘‘Now it’s fans making the game for other Spider-Man fans’’ ahh şu mantığı bir de film sektörüne oturtabilseler her şey harika olacak. Önlenemez bir beklentiye girdim bu oyunla ilgili, çıktığı gün PSN kardeşliği falan beklemem basarım 200 lirayı alırım valla.

(Alfie Solomons) #3274

City dışındakileri hikaye bakımından geride bırakır muhtemelen.Spiderman originini yazmak,bunu arasahnelerle oynanışa yedirmek Batman Arkham hikâyesi yazmaktan kolay olsa gerek.

O değil de,HUD ekranı çok PS2 dönemini andırmıyor mu ya?Şunu anımsattı hatta bana;

(fza) #3275

City’nin vaadi güzel, hikâye işlenişi bayağı zorlamaydı bir yerden sonra bence. Bir de burada origin olmayacak. İyi bir Spider-Man hikâyesi yazmanın iyi bir Batman hikâyesi yazmaktan daha zor olduğunu düşünüyorum ben.

(Alfie Solomons) #3276

Nasıl yani Uncle Ben ölümü izlemeyecek miyiz bu sefer?Bir “With great power comes great responsibility.” daha kaldıramazdım sanıyorum.Homecoming’in izinden gitmeleri iyi olmuş.

Batman hikâyesi konusuna gelirsek; karşılaştırmayı “oyun hikâyesi yazmak” bağlamında yaptım.Sinemalarda gösterilmesi için yazılacak Spiderman hikâyesini yazmak Batman hikayesi yazmaya oranla daha zorlayıcı olabilir,ancak oyun yazmaya geldiğiniz zaman farklı dinamikler işin içine giriyor.Bunu oyuna yedirmek detayını kullanmamın da sebebi oydu.Batman Arkham oyunları bu yönüyle epey takdir edilesi bence.

(Go down swinging.) #3277

2018’de en çok beklediğim oyun bu ya. İnanılmaz bir güven duyuyorum Sony’ye ve Insomniac’a.

(fza) #3278

23 yaşında yetişkin bir Peter Parker olacak. Flashback filan olur belki.

Arkham oyunlarının vaadi güzel oluyor ama hikâyenin ilerleyişi bir yerden sonra bozuyor bence. Asylum daha düzgündü sadece o açıdan. Sinema olarak demiyorum, oyun olarak da Spider-Man ile ilgili cidden tatmin edici, sıradan olmayan bir şeyler yazabilirler inşallah.

(fza) #3279

(Oozaru) #3280

Middle-earth: Shadow of War Standart Sürüm - 114 TL, Altın Sürüm 194 TL

https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-12DEALS17/1

İndirim 48 saat boyunca geçerli.

(Why did you say that name?!!) #3281

Ratchet & Clank’de çok iyi bir iş başarmıştı Insomniac, mekanikleriyle çok eğlenceli bir oyundu, bunda da harika birşey çıkacak inanıyorum.

(Why did you say that name?!!) #3282

Yav ben bunu şimdi gördüm, çok iyi değil mi ya?